Lastuilua Vanhojen virheiden välttäminen lisää uusien mahdollisuuksia

Kakkafoobikot olivatkin oikeassa?

Vuosikausia Suomessakin on esiintynyt ihmisryhmä, joka on puhunut siitä, että kohta kakka on housussa. Heitä on kutsuttu mm. kakkafoobikoiksi ja oikealla kädellä pyyhkijöiksi. Heitä on pyritty rankaisemaan turhista puheistaan tai vähintäänkin toiseuttamaan. Nyt sitten kakka-alan asiantuntija kertoo, että alkaakin näyttää siltä, että kakka on kuin onkin jo housussa:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338325_u0.shtml

Mitä tästä voi seurata? Rangaistus tilanteen kuvanneelle tutkijalle? Vaikea uskoa, että kakkafoobikoiden kunniaa alettaisiin palauttamaan ja heidän moitiskelijoille annettaisiin kurinpalautusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Yle on aloittanut voimallisen kansalaisten uudelleenohjelmoinnin kun osoittautuikin kakkafoobikoiden pelkojen olleen aiheellinen.
Ärsyynnyn kun huomaan että minua yritetään manipuloida. Tätä manipulointia on ollut nyt TV -uutiset toisensa perään. Ylen uutisten toistuva viesti on ollut jo lähes pari vuorokautta, että kansalaiset, huomatkaa että vaikka puukottaja oli maahanmuuttajataustainen, niin niin ja niin monta maahanmuuttajaa oli auttamassa uhreja tai jahtaamassa puukottajaa. Käsittääkseni siellä toimi myös joukko kantasuomalaisia muutenkin kuin kuvaajina. Mutta heidän tekemiset eivät ole Ylen toimittajia juurikaan kiinnostanut.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Välttelen videomuotoista informaatiota. Eli en katso esim. YLE:n uutisia kuin aivan satunnaisesti.
Vaan silmiini sattui sensuuntaisi otsikoita netistä, että sehän on ihan normaali tila, että kakka on housuissa, kun puhutaan länsimaista.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Suomi on siis sodassa. Terroristit ovat hyökänneet Turussa.Nyt varmaan täytyy toimia samalla tavoin kuin viime sotiemme aikaan. Epäilyttävät henkilöt tulee sulkea turvasäilöön. Näitä henkilöitä ovat mm. muutama sataa turvapaikanhakijaa SuPon tarkeman ilmoituksen mukaisesti.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Turvas%C3%A4il%C3%B6

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Fobia on fobiaa, fakta on faktaa:

http://jpvuorela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241600-s...

Varmaan moni on pohtinut kuorma- ja pakettiautojen kieltämistä, keittiöveitsistä nyt puhumattakaan. Onhan lentokoneissakin ne nestepakkaussäännöt, jotka ovat vielä hullumpia.

Amerikkalaisillahan on kivääriyhdistyslogiikkansa. Nizzan bulevardi-iskun jälkeen Bill Maher pohdiskeli, että kävelykadun jalankulkijat olisivat olleet paremmin turvassa, jos heilläkin olisi kaikilla ollut kuorma-auto...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Juuri näin, fakta on fakta. Olemme sodassa. Kukaan suomalainen ei tätä sotaa ole halunnut, mutta se on tuotu meille silti. Humanitaarisen maahanmuuton verukkeella.

Arto Jääskeläinen

Ihmettelen, miksi Jari-Pekka Vuorela pyrkii vähättelemään Turun tapahtumaa selittelemällä, että murhia on Suomessa niin vähäsen nykyään ja tuo tilastoja siitä.
Ym. kyseenalaista.

Järki käteen ja asiallisuutta irvailuunkin.

Arto Jääskeläinen

HS ja YLE ovat usein kunnostautuneet merkillisellä uutisoinnillaan ja asioiden liittämisellä aivan muuhun, kuin mistä asiayhteydestä alkuaan on ollut kyse.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset