Lastuilua Vanhojen virheiden välttäminen lisää uusien mahdollisuuksia

Islamisaatio - uhat ja mahdollisuudet

Jos ajatellaan tilannetta, että Suomen valtionuskonnoksi tulisi joskus islam, niin tähän liittyy varmasti joukko uhkia, jos mahdollisuuksiakin.

Eräs uhka on siinä, että maahamme muodoistuisi islamin vallan myötä isllamilainen työtätekemätön yläluokka, jota elättämään tarvitaan veronkorotuksia. Erityinen jizya-vero tai suojeluraha perittäisiin niiltä, jotka eivät halua esiintyä muslimeina.

Olisi myös mahdollista, että kaupunkiemme toreilla hirtettäisiin seksuaalisia toisintoimijoita kotimaisiin nostureihin. Imaamien selitystä tälle käytännölle en ole kuullut, mutta hommaforumin islamasiantuntijoilta löytyi arvelu, että jos hirtettäisiin puun oksaan, puun kasvattanut Allah jotuisi vastuuseen. Nostureita käyttämällä siirretään vastuu nosturinvalmistajalle. Tämä näyttäisikin olevan yleisesti länsimaissa hyväksytty näkökohta, koska nosturinvalmistajaa on moitittu hirttämisestä. Itse en pidä tätäkään islamisaation suomaa mahdollisuutta mitenkään tavoittelemisen arvoisena, muuten.

Islamisasatioon liittyy siis uhkia ja mahdollisuuksia. Kannattaa harkita tarkkaan mitä tilaa, koska aina ei voi olla varma, etteikö saisikin sitä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos tämä avaus olisi jäänyt tekemättä olisi se ollut minusta parempi;)))

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kritiikkiä tarvitaan, kiitos siitä Ari. Tekemättömiä avauksiahan on lukemattomia, että ehkä voit kuitenkin tykätä niistä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Just, pidetään niistä kiinni;)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toinen näkökulma tästä sangen kattavasta artikkelista kuitenkin puuttuu: hirttäytyminen.

Ehkä saamme siitä oman blogikirjoituksensa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jäi kai pois sen takia, että sen jo osaamme, ilman islamisaatiota?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Islamisaation liittyen entinen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi eli aikaansa edellä jo lähes seitsemän vuotta sitten, kuten linkistä ilmenee. Päivi Räsänen oli silloin ja on varmaan nytkin toista mieltä.

Islamisaatio tulee vahvistumaan aikaa myöten Suomessa ja se tapahtuu väestörakenteen muutoksen myötä. Jälkikasvu määrää sen. Kantaväestön perheeseen syntyy 1-2 lasta, kun tulijoiden perheessä luku saattaa olla kolmin, jopa nelinkertainen. Puhumattakaan siitä, että islam antaa mahdollisuuden jopa neljään vaimoon.

Demokratia on hyvä kasvualusta islamisaatiolle, koska siinä määrä korvaa helposti älyn. Hyväuskoisten ”hölmölandiassa” kasvualusta on erityisen hedelmällinen. Näillä mennään.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612771042_u...

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Suomalaisittain tarkasteltuna avaus näyttäytyy joillekin harvoille kauniina kangastuksena tulevasta auvoisesta yhteiskunnasta. Huomattavasti useammat katsonevat sen jonkinasteiseksi vihapuheeksi.

Löytyy heitäkin, jotka näkevät ko. Cargotec-sovelluksessa jotakin hypoteettista kosketuspintaa myös meikäläiseen tapakulttuuriin. Tuomas Enbuske näkyy olevan yksi viimeksi mainituista:

https://blogit.iltalehti.fi/tuomas-enbuske/2016/10...

"Iranissa Pekka Haavisto hirtettäisiin Cargotecin nosturilla
28 lok 2016 Kirjoittanut Tuomas Enbuske | 85 Kommenttia

Yli miljoona suomalaista äänesti presidentinvaaleissa Pekka Haavistoa. Pekalla on toki taakkanaan synti, joka ällötti minuakin. Käänsin kuitenkin toisenkin poskeni ja äänestin Haavistoa. Siitä huolimatta, että Pekka on irstaan avoimesti vihreä."

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Vihapuheeksi? Olisikohan pitänyt jättää uhat mainitsematta ja keskittyä enemmän noihin mahdollisuuksiin? Sharia-laistahan niitä löytyisi.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Inhorealismi katsotaan nykyisin herkästi tietynlaisissa tapauksissa vihapuheeksi.

Tämän blogiavauksen sisältämä "vihapuhe" on niin ilmeistä - siis nykymittapuun mukaan -
että lähellä lienee sen putsaaminen pois palstalta..

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #9

Ehkäpä vihapuhesääntöjä tulisi sitten selventää? Esimerkiksi monille saattaisi asia selvitä, jos ohjeistettaisiin, että vieraskielisten vihapuheiden arvostelu on vihapuhetta. Samoin vihatekojen arvostelu.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #12

Eiköhän pelin henkeen kuulu nykyisin enemmänkin sääntöjen hämärtäminen. Se kun helpottaa niiden valikoivaa ja mielivaltaista soveltamista.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Uskon vahvasti siihen, että sharia-lakia noudatetaan kaikessa hiljaisuudessa islam-yhteisön keskuudessa siltä osin kuin se on mahdollista siviili- ja perheriitojen selvittelyssä. Miksipä ei noudatettaisi, kun sitä on noudatettu tulijoiden lähtömaissa. Tulijat ovat tuoneet mukanaan omat tapansa aina pukeutumisesta lähtien.

Kotomaamme on erityisen hedelmällinen islamisaatiolle jo senkin vuoksi, koska Euroopan höveliäin sosiaaliturva antaa siihen erittäin hyvän kasvualustan. Pisteenä i:n päällä on se, että asiallinen toisinajattelu leimataan herkästi vihapuheeksi, jopa rasismiksi.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #11

Euroopan höveliäin sosiaaliturva. Vai niin. Valitettavasti olet väärässä. Suomen sosiaaliturva ei ole mitään "höveliä". Nykyhallituksen aika sitä on heikennetty ja lisää heikennetään. Jos maahamme muuttaa henkilö joka ei koskaan saa työtä niin hänelle ei suinkaan maksata työeläkettä. Jos sairastuu vaikka vakavasti niin ei maassamme ketään jätetä kadulle kuolemaan. Vai pitäisikö jättää? Oppivelvollisuus ikään tulleet maahanmuuttajalapset laitetaan kouluun. Onko luku- ja kirjoitustaidon hankkiminen meille epäedullista? Entä ammatillisen koulutuksen hankkiminen? Ovatko nämä mainitsemani seikat "islamisaatiota"?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola Vastaus kommenttiin #17

Kertaus on opintojen äiti, mutta vertausta voisi pitää opintojen isoäitinä. EDP-velka oli maaliskuun loppuun mennessä 137 miljardia euroa = vertauskuvallisesti 137 kilometriä korkea pino painosileitä 100 euron seteleitä. Tien oikeassa reunassa olevalle jatkuvalle valkoiselle viivalle kantilleen asetettuna se ulottuisi täsmälleen Helsingistä Heinolaan (137 km)! Jos tulee ajettua nelostietä Helsingistä pohjoiseen päin, niin tätä vertausta voi pitää mielessä siinä ajellessa ja valkoista yhtenäistä viivaa välillä silmäillessä. Lahden kohdalla tulee 100 miljardia täyteen. Iso osa näistä miljardeista on mennyt sosiaalisiin tulonsiirtoihin, joita mm. tulijat ovat nostamassa. Monet heistä eivät ole juuri laittaneet ”tikkua ristiin” yhteiskunnan hyväksi.

Olen lukenut viime päivien aikana Hesarin aikakonetta ja siinä systemaattisesti sota-ajan lehtiä. Kansa taisteli olemassaolostaan. Hesarin etusivun sankarivainajien kuolinilmoitukset päivästä päivään, kuukaudesta kuukauteen ja vuodesta toiseen kertovat kovista ajoista. Suosittelen samaa vilpittömästi kommentoijalle (hs.fi/aikakone). Siinä saa ”silmät auki”, kun vertaa sitä aikaa tähän nykymenoon.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #24

Miksi et vastannut siihen mistä kirjoitin?
Kirjoitit näin: "Iso osa näistä miljardeista on mennyt sosiaalisiin tulonsiirtoihin, joita mm. tulijat ovat nostamassa. Monet heistä eivät ole juuri laittaneet ”tikkua ristiin” yhteiskunnan hyväksi."
Kuinka iso osa on se mistä kirjoitit? Prosentuaalisesti ja euromääräisesti vuodessa. Anna sitten linkkejä, niin ei tarvitse itse niitä kaivaa. Tietomiehelle tuo on helppoa.

Marko Parkkola

Autoilukin vähenisi, koska naisilta kiellettäisiin ajaminen, ettei heidän munasarjansa viottuisi. Joten mitä me tässä enää jahkailemme. Islamin vihreä taivas odottaa!

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

En usko, että sinulle on annettu ajokorttia lainkaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ajokortin voi Suomessa hankkia itselleen niin nainen kuin mieskin uskonnosta riippumatta, kunhan käy autokoulun ja suorittaa ajokokeen hyväksyttävästi.

P.S. Kenellekään ajokorttia ei "anneta".

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #15

Oikeassa olet. Olisi pitänyt kysyä Parkkolalta, että onko hän saanut ajokorttiluvan kautta oikeuden hakea kuljettajatutkintoon.

trafin sivuilla lukee mm. näin:
"Ajokorttilupa on kuljettajantutkintoon pääsemisen edellytys. Lupa kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen ajan varaamista teoriakokeeseen." Linkistä loput.

https://www.trafi.fi/tieliikenne/haluan_ajokortin/...

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Reijo, jos saat Markon ajokortin liitettyä islamisaatioon, niin hyvä. Silloin pysytään asiassa.

Mutta mitäpä tykkäät siitä islamisaation tarjoamasta mahdollisuudesta, ettei naisille annettaisi ajokortteja? Hyvä vai huono mahdollisuus?

Ainkin minua harmittaa, kun näen tien päällä runsaasti ilmeisestikin korvakiepeänä (käsi korvalla) ajavia kuljettajia, joista hyvinkin puolet on naiskuskeja. Tämä harmitus voisi siis puolittua.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #18

"Autoilukin vähenisi, koska naisilta kiellettäisiin ajaminen, ettei heidän munasarjansa viottuisi. Joten mitä me tässä enää jahkailemme. Islamin vihreä taivas odottaa!"

Lainaus on Parkkolan kirjoitus ei minun. Minä en kirjoittanut naisten autolla ajamisesta yhtään mitään. Vaimoni ja tyttäreni ajavat autoa ja hyvä niin. Mistä sait päähäsi edes kysyä minulta moista selvää asiaa.

Ainakin Saudi-Arabiassa, tuossa maassa Trump vieraili ensi töineen. Iloiten siitä, että saudit ostavat sadalla miljardilla aseita jenkeiltä. Siellä eivät naiset aja autoa. Jospa tuo on Parkkolan taivas?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #20

Keskusteluhan koskee juurikin islamisaatiota, ei sinänsä sinun vaimoasi tai tytärtäsi. Ymmärsin kuitenkin, ettet hyväksyisi islamisaation etenemistä heidän autoilunsa estäväksi. Sitä tosin ei sinulta sitten kysyttäisikään. Tai kokeile Saudi-Arabiassa, kysytäänkö.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #21

Mistä sait päähäsi edes kysyä minulta moista selvää asiaa? Siis naisten oikeutta ajaa autoa. Kysy Parkkolalta miksi hän kirjoitti kuten kirjoitti.

Ei Suomessa ole mitään islamisaatiota. Se löytyy vain poliittisten äärimmäisyysainesten päistä. Minulla on islaminuskoisia ystäviä Arabiemiraateissa ja Keniassa. Mitään vihamielistä suhtautumista en näissä maissa kohdannut. Vaikka olenkin jumalaton ateisti. Sama pätee myös tuntemiini somaleihin.
On syytä olettaa, että eniten pelkoa ja vihaa tuntevista ei kukaan ole ollut missään tekemisessä "vääräuskoisten ja vääräväristen" ihmisten kanssa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #23

"Ei Suomessa ole mitään islamisaatiota."
Tämän mielipiteesi jos olisitkin kertonut heti aluksi, niin sen jälkeen olisit voinut vaikka väittää, ettei Ristolla ole ajokorttia ja sekin olisi otettava pois, koska rauhanuskonto tms.
Tottakait aloitajana yritin ohjata tätä ajokorttikeskusteluakin aloituksen aihepiiriin.
Toivon kuitenkin, että blogini vierailijana osaisit suhtautua suvaitsevaisesti ja kohteliasti muihin vieraisiini.

Marko Parkkola

Mitä sinä minulle raivoat, jos saudeissa nainen ei saa ajaa, koska imaamin mukaan munasarjat viottuvat.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #27

Rauhoitu nyt hyvä mies, vaikka ajamalla polkuautoa! Pystyt siihen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #28

Muslimien ihailijat eivät halua keskustella muslimien kulttuurista ja sehän on aivan ymmärrettävää jota taas ihailu ja tämä salaileminen ei ole.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #28

Ei minulla ole munasarjoja. Saan ajaa Toyotallani ins'Allah.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Islamilaisessa valtiossa meillä olisi kansainvälistä menestystä tikan heitossa ja muissa heittolajeissa. Ketkään eivät osaa niin tarkasti kivittää kuin muslimilapset (ei siis kakarat). Arabimaissa asuessani ja lenkkeillessäni tuli aina kiivisade perään ja hyvin harva kivi ei osunut.

Saisimme armeijaamme takaisin myös kunnon simputuksen. En ole eläissäni nähnyt niin raakaa ja veristä esimiesten simputusta (potkimista, aseen perällä hakkaamista, housut käärittynä polven yläpuolelle konttaamista kivikossa, tuntikausia sateessa seisottamista jne.) kuin työskennellessäni erään arabimaan armeijan rakennusprojekteissa.

Samoin saisimme erittäin hyvin manipuloitavan virkakoneiston kaikkiin virastoihimme. Pikkuasiat pikkurahalla ja isot asiat isolla rahalla.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tässä oli myönteisyyden yritystä. Suositukseni siitä.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Risto: "Olisi myös mahdollista, että kaupunkiemme toreilla hirtettäisiin seksuaalisia toisintoimijoita kotimaisiin nostureihin"

Veikkaan, että sen verran olisi kuitenkin kotoutumista tapahtunut, että osattaisiin käyttää paikallisia työkaluja, eli homot perattaisiin harvesterilla...

Musta "huumori" sikseen. Vakava asia, jota kannattaa kaikkien pohtia, jos ei itsensä vuoksi, niin ainakin (sic!) tulevien sukupolvien.
Lukija, kysy itseltäsi, haluatko olla kaiken tulevan paskan kätilö ja syyllinen, vain koska unelma? Eikö se unelma ole vähän "last season", tai jotain muuta muodista mennyttä?

Lukijalle vielä loppukevennys: Mieti pahvi. Ole mies.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Niin mitä hyötyä mun lapsille olisi siitä että täällä olisi kalifaatti nykyisen näennäisdemokratian tilalla? Missä ne islamin puolustajat nyt piilottelee kun olis sana ilmeisen vapaa.
p.s. Turun telakka olis takuuvarmasti se hirttopaikka, nostureita riittää ja pukkinosturiin saisi pitkän rivin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Juu, kyllä sekä uhkia että mahdollisuuksia saa esittää lisääkin. Sana on todellakin tässä blogissa vapaa. Ei ole pakko olla fiksua sanottavaakaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kun kirjoittaa kuukkeliin islamisaatio niin tulee aika monta osumaa jotka kaikki ei voi olla väärässä. Ja Kalliselle tiedoksi että Suomikin mainitaan.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Kyllä ne voivat kaikki olla väärässä, tai ainakin musertava valtaosa. Kuka tahansa voi kirjoittaa nettiin mitä vain. Minäkin voisin löytää useita hakutuloksia kaikkea hallitsevasta reptiliaanikabaalista, mutta se ei tarkoita reptiliaanien olevan todellisia.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"tai ainakin musertava valtaosa"
Oliko toi ujo tunnustus että osa on kuitenkin täyttä totta ja euroopan islamisaatio on käynnissä jopa nopeutuvassa tahdissa.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Hyvä kysymys, mutta ajattelin lähinnä tällaisia lähteitä. Teksti on muutaman vuoden vanha, mutta yhä ajankohtainen.

"Islamisaatio ei pidä paikkaansa, mutta se yhdistelee totta ja fiktiota suurentelemalla ja tulkitsemalla väärin. Vaikka tässä kirjoituksessa kyseenalaistetaan islamisaatioon liittyviä käsityksiä, itse ilmiö on kiinni todellisuudessa. Islamiin liittyvä epäluottamus on syntynyt historian myllerryksessä. Islamilainen maailma on historian sivuun esiintynyt usein Euroopan vihollisena, josta esimerkiksi Konstantinopolin miehitys lienee ristiretkien ohella tunnetuin. Kylmän sodan aikana pan-islamistinen liike yhdistettiin arabiterrorismin aaltoihin mikä (vasemmisto- ja oikeistoterrorismin ohella) muovasi eurooppalaisten käsitystä terrorismista.
Perusteltua on kuitenkin puhua ajasta ennen ja jälkeen syyskuun 11. terrori-iskujen. Välittömästi iskujen jälkeen pelättiin Samuel Huntingtonin synkän kulttuurien yhteentörmäystä korostavan ennustuksen toteutumista, mutta mitään niin selvärajaista ilmiötä ei ole syntynyt. Merkittävin muutos on havaittavissa yleisen asenneilmapiirin synkkenemisessä. Äärioikeistolaiset ja oikeistolaiset liikkeet näkivät nopeasti Islamin uhkana länsimaalaisille arvoille. Breivikiäkin innostaneen The Gates of Vienna –tyyppiset verkkosivut syntyivät suhteellisen nopeasti ja sanoma oli yksinkertainen: Islam uhkaa länsimaita, vapautta, demokratiaa ja kaikkea sitä, mitä ennen oli tapana puolustaa kommunismin maailmanvalloitusta vastaan.

Asiassa ei pidä syöksyä laidasta laitaan. On nimittäin totta, että Euroopassa on ääri-islamilaisia, terroristeja ja heihin kytköksissä olevia henkilöitä ja kosolti konservatiivista islamilaista maailmankatsomusta kannattavia henkilöitä ja yhteisöjä. Konservatiiveja ja fundamentalisteja löytyy kaikista kirkkokunnista ja miksei ateisteistakin."

http://sorsafoundation.fi/fi/islamisaatio-ei-ole-t...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Naisasia-ja tasa-arvoliikkeet maassamme turhautumassa. Islamisaatio piristäisi ja antaisi kyseisille liikkeille elinvoimaa.

Jonne Peto

Tämä puheenvuoro johon kommentoin on jo vanha, mutta asia on ajankohtainen. Siis ns. virallinen laskelma maahanmuuton kustannuksista 1 000 000 000 eli miljardi €. Todellinen kulu suurempi. Muslimisaatio etenee ja muslimit suomessa esittävät yhä röyhkeämpiä vaatimuksia kuten suvivirren estäminen. Armeijan lomalaiset eivät saisi käyttää unformua lomillaan jne. Suomessa toimitaan suomalaisten mukaan. Muslimit eivät rakenna tätä maata, valitettavasti juuri päinvastoin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset