Onko parempaa ja huonompaa rasismia?

Uutiset kertovat rasistien hyökänneen ulkomaalaisten kimppuun Kabulissa. Tuoreimmissa uutisissa uhrimäärä on luokkaa 20. Tai oikeastaan uutiset eivät kerro hyökkääjien olevan rasisteja. Rasismia ei mainita ollenkaan uutisoinnissa. Tämä johtaakin ajattelemaan, että onko rasismia sittenkin kahta laatua, parempaa rasismia ja huonompaa rasismia. Huonompi rasismi kohdistuu puheina vaikkapa hyvin tunnettua käkkäräpäät-heimoa kohtaan ja siitä saa sitten vihapuherangaistuksen kiihottamisesta etnistä ryhmää kohtaan. Parempi taas ilmenee vihatekoina, kaulojen katkomisena, räjäytyksinä ja ammuskeluna, josta toki eloonjääneet rasistit tuomitaan, muttei koskaan rasismista tai vastaavasta.

Suomessakin on nyt jo lukuisia paremman rasismin tapauksia. Että tappaa vaimonsa, sehän ihan suomalainen perinne, mutta että menee ja tappaa vaimon työkaveriit, kuten kosovalaistaustainen rasisti teki, se on monikulttuurisuutta, johon parempi rasismi olennaisesti kuuluukin. Ja monikulttuurisuuttahan ei sovi arvostella, siksi siis ei mainita rasismia näiden paremman rasismin tapauksissa.

Voin olla toki väärässäkin, kommentointi on vapaa.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu