Epädemokraattisia tuulia Järvenpäässä

Kävin tänään aampupäivällä valokuvaamassa viidessä paikassa Järvenpään kaupungin alueen vaalijulisteita. Tulos on nähtävissä kuvissa 1…7. Pelkkien kuvien perusteella olisin arvellut tapahtuneen satunnaista ilkivaltaa isommastikin, mutta meidän paikallisyhdistyksen pj. Kristian Kallio ehti kertoa, että tuuli oli paiskonut kaikkia julisteita ainakin torin laidalla ja terveyskeskuksen edessä. Niinpä en nyt pysty varmasti sanomaan, johtuuko esim. useahkossa paikassa Paavo Väyrysen julisteen puuttuminen tuulesta vai ilmastosta.  Olettaisin, että Väyrysen keveähkö vaaliorganisaatio ei välttämättä ole ehtinyt paikata tuulenkaan aiheuttamia tuhoja kaikkialta.

Laura Huhtasaaren julisteiden häviämiset on korvattu varmuusvaraston julisteilla, mutta epädemokraattien ilkivallan merkit ovat jääneet pariin kohtaan näkyviin. Olisiko tässä nähtävissä vihapuhelietsonnan satoa meidän puoluetta ja ehdokastamme kohtaan?

Tänään lauantaina oli myös meidän paikallisyhdistyksen ensimmäisen vaalikierroksen viimeinen kampanjapäivä. Kuten kuvista 8 ja 9 näkyy, Lauran teltta oli yivoimaisesti suosituin. Laura Huhtasaari on muuten myös eniten Googlessa haettu ehdokas viimeisten 30 päivän aikana.

Vielä äänestämättömät suomalaiset osoittavat toivottavasti huomenna kantansa myös epädemokraatteja kohtaan ja äänestävät samalla jälleen kerran gallupit nurin.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu