Tolkullinen maahanmuuttopolitiikka uusi normaali

Ylen kokenut toimittaja ja nykyinen Pohjoismaiden kirjeenvaihtaja Riikka Uosukainen kirjoittaa, miten tolkullisesta maahanmuuttopolitiikasta (hänen sanoillaan maahanmuuttokritiikistä) on tullut uusi normaali Pohjoismaissa.

Mikä toimittaja Uosukainsen artikkelissa jää vähän pimentoon, niin se, että meidän Perussuomalaisten tolkullinen maahanmuuttopolitiikka on ollut alusta asti oikeaa. Nyt sitten ainakin muissa Pohjoismaissa useat pääpuolueet ovat samalla linjalla.

Mitä Yleen tulee, niin itse en ole sen kuvavirtaa (siis tv-läheyksiä yms.) seurannut yli kymmeneen vuoteen kuin satunnaisesti.  Tästäkin syystä havaitsin herkästi, miten ihan tolkullisena pitämäni ihmisetkin toistivat ilmeisestikin Ylen tarjoamaa aivopesusanastoa, kun valepakolaisaalto oli Suomessa ylimmillään 2015. Ettei muka kymmenen turvallisen maan läpi juosta Suomeen kuin todellisessa tarpeessa jne.

Se, että kyse on ollut suuressa mitassa valepakolaisista, hädänalaisina esiintyvistä paremman elintason hakijoista, käy ilmi runsaista palautuspäätöksistäkin. Tulvan seassa on sitten ollut murhanhimoisia barbaarejakin, joten SPR:llä ja $$$$$ällä on suomalaisten verta käsissään toimintansa johdosta.

Kuten toimittaja Uosukainenkin mainitsee, ensi vuonna on tulossa vaalit. Äänestäjillä on nyt vaihtoehtoja. Voi valita  puolueen, joka on ollut koko ajan tolkullisella ja normaalilla maahanmuuttolinjalla tai sitten puolueita, jotka ovat nyt alkaneet esittää tolkullisia kantoja. Edelleen on valittavissa myös tolkuttoman maahanmuuton kannattajia.

Kuvituslähe: Wikpedia. Tekijäviitteet:

By Ppntori – Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=39648798

By Ppntori – Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42939941

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu