Lastuilua Vanhojen virheiden välttäminen lisää uusien mahdollisuuksia

USA pitää huolta kansalaisistaan

  • USA pitää huolta kansalaisistaan
  • USA pitää huolta kansalaisistaan

STT:n uutinen kertoo, että USA on antanut kansalaisilleen varoituksen terrorismivaarasta Suomessa. Koska olen jo vuosien ajan seurannut Europolin terrorismiraportointiakin, penkasin harrastuksen vuoksi hieman tätä USA:n hälytys- (alert) tai varoituskäytäntöä. OSAC-virasto pitää esillä listaa varoituksista. Lista ei kuitenkaan vaikuta täydelliseltä, sillä Suomi on mainittu, muttei Ruotsi, jossa kuitenkin on samanlainen varoitus annettu. Varoituksista voinee päätellä, että USA:n hallitus pitää huolta kansalaisistaan.

Suomen hallitus, joka ei ole pitänyt riittävää huolta kansalaisistaan, on tuonut maahamme terroristeja, tai sallinut mm. SPR:n tuoda. Terroristit ovat tulleet muiden valepakolaisten ohessa.  Näin on toimittu lukuisten islamofoobikoksi leimattujen asiaa ymmärtäneiden kansalaisten varhaisista varoituksia huolimatta. Perussuomalaisia edustaneet ulko- ja puolustusminsteri ovat olleet siunaamassa tätä maamme kansalaisia vaarantavaa toimintaa. Tämä on meidän häpeäksi tunnustettava. Eivätkä muutkaan ministerit eväänsä väräyttäneet.

Ehkä avainsanonta näissä USA:n viranomaisten varoituksissa on "remains concerned", "on edelleen huolissaan". Mitään uutta terrorismiuhkaa ei siten nyt ole syntymässä Suomessa USA:n suurlähetystön tietojen mukaan. Terrorismiuhka Suomessa on vaan uusi normaali. Supon edustajan lausunto tukee tätä käsitystäni.

Vertailun vuoksi katsoin myös vastaavaa Unkarin tilannetta. Varoituslista on pitempi kuin Suomessa, muttei yhtään terrorismivaroitusta ole näkyvissä. Islaminvastaisuus ei siis lietso terrorismia, vaan toimii viisaasti toteutettuna pikemminkin päinvastoin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos Unkarissa on blogistin mielestä yksi asia hyvin, niin korvaako se sitten sen muun mikä siellä ei ole länsimaisten arvojen mukaista?

Vapaa lehdistö puuttuu, Tuomarit valitsee puolue, osa kansalaisjärjestöistä kielletty, perustuslain muuttaminen, hallituksen korruptio jne,

Siinä on oikea ihmisoikeuksien mallimaa, eipä ainakaan tule valtamedian valeuutisia.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tässähän ei ollut kyse maiden kokonaisuusvertailusta Suomi vastaan Unkari, vaan nimenomaan tästä yhdestä asiasta. Ehkä vähän laajemmin myös islammyönteisyyden ja islamkielteisyyden vaikutuksista turvallisuustilanteeseen.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Tuomarit valitsee puolue..."
DemLa

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Myös ritala voi etsiä vaikkapa googlen avulla ne maat joissa on tehty muslimien toimesta terroritekoja. Vähän aikaa kun tonkii niin voi huomata sellaisen omituisuuden että muutama eu-maa jota brysselin bolitbyroo uhkailee on vapaita terrorismista kun eivät päästä muslimeja maahan.

Tällaista islamin ilosanomaa esim. Unkarissa ei julisteta.
https://www.facebook.com/2001396620180103/videos/2...

Vastaava video Ruotsista muuten poistettiin tuolta facebookista. Ruotsissa vaativat isoon ääneen sharialakia voimaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Unkarissa on vähintään yhtä vapaa lehdistö kuin Suomessa, sanoma vain on erilainen eli päinvastainen. Terrorismi ei ole Unkarille rikkaus.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Unkarin lehdistönvapauteen ei jutussani oteta kantaa, mutta onhan siitä huolestuneita mielipiteitä julkisuudessa näkynyt.
"Terrorismi ei ole Unkarille rikkaus." Näin minäkin olen asian käsittänyt. Tältä osin Suomen olisi hyvä siirtyä Unkarin tielle.

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Yhdysvallat pitää huolta kansalaisistaan tai pelkäävät kansalaisten haastavan hallituksen oikeuteen, jos vaarasta ei ole mainittu etukäteen.

"Perussuomalaisia edustaneet ulko- ja puolustusminsteri ovat olleet siunaamassa tätä maamme kansalaisia vaarantavaa toimintaa."

Soini ja Niinistö ovat mielestäni edustaneet enemmänkin kokoomusta ja keskustaa tai uutta puoluettaan kuin perussuomalaisia. Eduskuntaan tai hallitukseen päästessään kun ei tarvitse kuunnella enää äänestäjiään taas neljään vuoteen.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Muistan itse, miten ajattelin, että "meidän ministerit" ovat sitoutuneet hallitusohjelmaan ja hallituskumppaneihin, eivätkä heti hajota hallitusta, vaikka huolestuttavasti meneekin. Eikähän se hallituksen hajottaminenkaan olisi valepakolaistulvaa ehkä estänyt. Siinä se Perussuomalaisten kannatus kuitenkin romahti. Ettei minusta voi pelkästään syyttää sitä, että ministerimme olivat jo mieleltään sinisiä, vaikka olikin vielä perussuomalaisen nimi jäljellä.

Salaliittoihin uskovat voivat ehkä keksiä, miten kyse olikin juuri Perussuomalaisten ja maahanmuuttokriittisten hajottamisesta.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

USA JA (NYT JOPA) RUOTSI PITÄVÄT HUOLTA KANSALAISISTAAN. SUOMI EI: NYKYAJAN LAHTARIT

Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä.

Suomessa valtamedia sen sijaan julistaa ”islamin ilosanomaa” ja laittomasti maahantunkeutuvien eri kulttuureista tulevien ihmisten ”rikastuttavaa vaikutusta”.

Maamme poliittinen ”eliitti” pitää kehitystä ”arvopohjansa” mukaisena ”islamilaisen kulttuurin rikastuttavana” vaikutuksena.

Varmaan maamme päättäjille (ja kulttuurimarxistiselle perinteiselle medialle) tämä ”Arvo Pohja” on tärkeämpää kuin toimeentulon rajamailla ja sen alapuolella elävän kansanosamme karu kohtalo.

Islamisaation edetessä ja ”nykyajan lahtareiden” toimeenpannennessa (Sipilän hallitus historian surkein hallitus) osattominen ylimielistä ja röhkeää kohtelua (yrityksiä suosiva sote, Kelalle annetut mahdollisuudet kyykyttää toimeentulotukea tarvitsevia, irtisanomisen helpottaminen, leipäjonojen logistiikan ja toimintamahdollisuuksien vaikeuttaminen, eläkeläisten ”unohtaminen”, koulutuksen ja ”kaiken maailman dosenttien” vähättely ja haluttomuus vähentää köyhyyttä jne..........).

RUOTSISSA ON TOISIN

https://yle.fi/uutiset/3-10191360

Isot puolueet menossa ruotsidemokraattien linjoille

Ruotsi päätti kiristyksistä syksyllä 2015, kun turvapaikanhakijoita saapui 10 000 viikossa. Yhteensä vuonna 2015 saapui 160 000 turvapaikanhakijaa. Rajoitukset tehtiin määräajaksi, kesästä 2016 alkaen kolmeksi vuodeksi.

Sen jälkeen suurin osa tulijoista on saanut ainakin aluksi vain 13 kuukauden oleskeluluvan. Tarkoitus oli vähentää Ruotsin houkuttelevuutta pakolaisten silmissä.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/05/he...

Herättääkö Stefan Löfven ajatuksia? Tämän blogin tarkoitus on herättää lukijoissa ajatuksia.

LUE LISÄÄ

https://www.tapionajatukset.com/34010

EIKÖ HISTORIA OLE OPETTANUT NYKYISIÄ PÄÄTTÄJIÄMME?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nytten Yle uutisoi, miten USA:n suurlähestystö kertoo samaa, mitä minä aloituksessani:
https://yle.fi/uutiset/3-10192497
Eli ettei ole kyse mistään uudesta uhasta.
Olisikohan joku kuitenkin panikoinut tai pahoittanut mielensä, kun pitää selitellä?

Jälkilisäys tähän kommenttiin: Olihan Usarikin uutisoinut varoituksesta, tosin artikkelini jälkeen:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/247952-amerikkala...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--Suomen hallitus, joka ei ole pitänyt riittävää huolta kansalaisistaan, on tuonut maahamme terroristeja, tai sallinut mm. SPR:n tuoda.

Haaliiko hallitus tai SPR mielestäsi terroristeja maailmalta, ja tuo Suomeen, vai mitä tarkoitat.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jos rajavalvonta olisi käännyttänyt terroristit, ei heitä olisi maahamme tullut. Nyt on.
Jos terroristit olisi edes pidetty poissa ihmisten ilmoilta, eivät he olisi päässeet tekemään pahojaan suomalaisille.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Onko Suomessa ollut terroristeja? Ihmisiähän on karkoitettu terroristiyhteyksien takia. Oli miten oli, mitä tekemistä SPR:llä on asian kanssa? Senkö pitäisi rajaa valvoa?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #17

Jos Virtanen menee Joensuuhun ja tappaa jonkun, onko hänen hotellinsa siitä jotenkin vastuussa?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #19

Rajamuodollisuudet ovat olleet juurikin ehkäisemässä vaarallista ja siis epätoivottua väkeä saapumasta maahan ja näistä luopuminen on aiheuttanut todistettavasti kuolemantapauksia Suomessa. Tappaahan suomalaisetkin ei ole mikään puolustus päästää lisää vaaratekijöitä eli terroristeja Suomeen.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #20

En tiedä, onko Suomessa ollut terroristeja. Minusta ei ole mitenkään väärin, että vaikkapa tänään tapaamani kurdipariskunta on päässyt sotaa ja väkivaltaa pakoon Suomeen ja saanut turvapaikan. Mihin sinä heidät lähettäisit, kotipaikka on nyt Turkin miehittämä ja sukulaiset ajettu kadulle? Mitä sinun mielestäsi heille pitäisi tehdä?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #22

Jos tuntemasi kurdit eivät ole terroristeja, niin he eivät liity tämän blogin aihepiiriin.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kyllähän pääministeri kertoi että Ruotsista ei olisi tarvinnut päästää ketään rajan yli. Mutta päättivät kuitenkin toisin eli "haalia" myös terroristit tänne SPR vierihoitoon.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Sipilän hallitus on saattanut toimia oikein talouden saattamisessa kuntoon. Kuitenkin epäonnistuminen matukysymyksen käsittelemisessä johti Turun tragediaan - pitkä miinus Sipilä-Orvolle!

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Luin vasta nyt uutisen; samanlainen varoitushan on joka maassa? Suomessa alin riskitaso. Olipas taas juttu.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Laitatko linkin siihen Unkarin varoitukseen?
Tarkoititko, että Suomessa toiseksi alin riskitaso?
US: "Suojelupoliisin (Supo) ylitarkastaja Martin Westerlund sanoo MTV:lle, että Supon Suomen uhka-arvio on edelleen 2. tasolla, eikä sen muuttamiseen nähdä mitään tarvetta."

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Tämä varoitus nyt oli yksi signaali. Mutta yleisesti ottaen, kun hollitupalaisia päästää salin puolelle, niin siinä menee tunnelma ja tapetit

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Että USA:n suurlähestystö tarkensi ilmoitustaan (medialle?), viittaa mielestäni siihen mahdollisuuteen, että diplomaattista viestien vaihtoa on tapahtunut. Varoitus on ehkä ollut nolo kolaus Suomen ulkopoliittiselle johdolle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset