Lastuilua Vanhojen virheiden välttäminen lisää uusien mahdollisuuksia

Istunmäeltä päin kuultua - perjantain lehti tulee maanantaina

Poikkesin Mierontielle, tapasin vanhan keskikoulukaverini. Hän kertoi, että SS-lehden perjantainnumero alkoi tulla maanantaina, joten hän lopetti tilaamisen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Semmosta se on , meille ei aikoihin ole tullut posti kuin kaksi kertaa viikossa mutta hyvin on pärjätty. Sanomalehtiä ei ole mielestäni aiheellista tilata muutenkaan kun sytykkeistä voi huolehtia muullakin tavalla. Sätkäpaperin tarvettakaan ei ole.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ei minulla ole mitään järkevää ehdotusta tämän tilanteen korjaamiseksi, mutta on silti minusta tasa-arvo-ongelmakin, jos toiset saavat perjantain lehtensä perjantaina ja toiset maanantaina. Sen lisäksi tämä tilanne on supistamassa sanomalehtien lukijakuntaa, mitä nyt ei taida muutenkaan olla liikaa.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

No kuule! Mierontie on sillä vyöhykkeellä, että siellä tulee moni muukin asia maanantaina, kun toiset saavat sen jo perjantaina. Eikä tämä seutu ole kaikkein vaikeiasta päästä ollenkaan. Kunhan sote saadaan puikkoihin, niin siirtyy tohtorit ja hoitajat heti kohta kymmenien kilometrien päähän. Seuraavaksi leikataan kouluista ja kohta kaupoista ja silleen. Lohduksi voi ostaa läppärin ja tilata nettilehden. Se onneksi vielä ilmestyy aika tuoreena Mierontienkin kulmilla. Vaan tiedä häntä kuinka kauan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset