Jättääkö Yle jotain kertomatta – rikokset ja PeSun kannatus

Yle uutisoi uudesta puoluekannatusmittauksestaan. Sinänsä olen tyytyväinen, että kannattamani PeSun kannatus on nousemassa, mutta sitten siihen uutseen on saatu outo asiantuntijalausunto:

"Taloustutkimuksen tutkimusjohtajan Tuomo Turjan mukaan puolueen kannatus nousi heti mittausjakson alussa joulukuussa, kun Oulun alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikosepäilyistä uutisoitiin."

Rikosuutisointi siis nostaa meidän kannatusta, mutta miksi ihmeessä? Sitä Yle ei selitä. Minusta Yle jättää jotain olennaista uutisoimatta. En mitenkään voisi uskoa, että jos rikoksista epäillyt olisivat PeSun jäseniä, se kohottaisi kannatusta, mutta eipä senkään, että rikolliset olisivat puolueeseen kuulumattomia, pitäisi erityisesti kohottaa kannatusta. Kaikki puolueethan kannattavat laillisuutta eli vastustavat rikollisuutta. Jos esmerkiksi kokoomusaktiivi onkin murhannut maahanmuuttajan, ei tapahtumaa silti ole katsottu erityisesti puolueeseen liittyväksi.

Olisiko nyt sitten median lopetettava rikosuutisointi kokonaan, jos haluttaisiin olla vaaleihin vaikuttamatta? Vai pitäisikö uutisoinnin olla avoimempaa, ettei yllä esitetyn kaltaisia mysteerejä pääsisi syntymään?

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu