Tyrkkytytöt eivät ole vastuussa hyväksikäytöstään

IS on ansiokkaasti tutkaillut, mitä vieraskieliset ajattelevat lasten hyväksikäytöstä. Mielipiteitä näyttää olevan monenlaisia, mutta erityisesti kiinnitin huomioitani siihen, että joidenkin mielestä alaikäiset tytöt käyttävät miehiä hyväkseen ja sitten syyttävät näitä raiskauksesta. Tässä olen näkemässä olennaisen kulttuurieron: alaikäiselle sälytetään vähintäänkin sama vastuu kuin aikuiselle, mitä Suomen laki ei tee.

Uhria ei pidä syyllistää, mutta vaikka uhrina olisi tyrkkytyttö, vastuu kaatuu kuitenkin täysin aikuiselle. Itselläni ei lautamiehenä ole ollut kuin pari lastenhyväksikäyttötapausta, mutta toisessa tyttöjen vapaaehtoisuutta ei kukaan kiistänyt. Tuomion sai noin kolmikymppinen mies.

Jos lakia muutetaan ehdotusten mukaan niin, että sukupuoliyhteys lapsen kanssa on aina raiskaus, tuomiot kovenevat merkittävästi.

Arvelisin, ettei maahanmuuttajamiehiä ole riittävästi valistettu tästä asiasta eikä kulttuurieroa korjattu.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu