*

Lastuilua Vanhojen virheiden välttäminen lisää uusien mahdollisuuksia

Islam Suomessa

Naispuolinen muslimi painostuksen kohteena

Kun oppilaitoksessa on naispuolinen muslimi, alaikäinen tai aikuinen, ja hän meikkaa tai käyttää länsimaisia vaatteita tai ei käytä huivia tai ei rukoile niin usein kuin muut, tai tee sitä näkyvästi, on käytännössä selvä, että häntä kiusataan ja painostetaan monien mies- ja naispuolisten muslimien taholta, alaikäisten ja aikuisten.

Hänelle esimerkiksi kerrotaan, ettei hän ole oikea muslimi tai että hän on huono muslimi taikka että hän on huono ihminen tai huono nainen tai tyttö. Hänet saatetaan eristää, hänen kanssaan ei haluta olla tekemisissä.

Islamisaatio - uhat ja mahdollisuudet

Jos ajatellaan tilannetta, että Suomen valtionuskonnoksi tulisi joskus islam, niin tähän liittyy varmasti joukko uhkia, jos mahdollisuuksiakin.

Eräs uhka on siinä, että maahamme muodoistuisi islamin vallan myötä isllamilainen työtätekemätön yläluokka, jota elättämään tarvitaan veronkorotuksia. Erityinen jizya-vero tai suojeluraha perittäisiin niiltä, jotka eivät halua esiintyä muslimeina.

Kohti kolmatta valtionuskontoa

Muslimeja on Suomessa ehkä 80 000. Heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Viimeistään vuonna 2050 heitä on ennusteiden mukaan reilusti yli 200 000.

Paine kohottaa islamin asemaa Suomessa kasvaa päivä päivältä. Helsingin suurmoskeijahanke on tästä oiva esimerkki. On luonnollista, että jossakin vaiheessa vaatimukset tehdä islamista valtionuskonto yltyvät koviksi.

Päiväkodista jihadistiksi

Iso-Britanniassa islamistit kehittivät ”operaatio Troijan hevosen”, jonka päämääränä oli islamilaistaa ei-uskonnollisia peruskouluja. Esimerkiksi Birminghamilaisessa Park View Schoolissa oltiin katseltu Osama Bin Ladenista videoita, haukuttu länsimaalaisia ja kristittyjä, jätetty biologiasta ja evoluutioteoriasta keskeisiä osioita opettamatta, sekä matkailtu Saudi-Arabiaan luokkaretkihengessä ”oppimaan kulttuuria.”

Muslimit vainoavat homoja Suomessakin

Seksuaalivähemmistöihin kuuluminen on turvapaikanhakijoiden, pääasiassa muslimien, keskuudessa melkoinen tabu, eikä ole ihme, että suurin osa vastaanottokeskusten homoasukkaista pysyttelee kaapissa. Näin he jäävät valitettavasti vaille apua.

Miksi imaami Anas Hajjar puhui muunneltua totuutta?

Imaami Anas Hajjar otti kantaa (LK/PS 31.5) aviovaimojen pieksämiseen, kun pakistanilainen islamilainen neuvosto vaati sen laillistamista.  Hajjar ei suostunut suoraan ottamaan kantaa kyseisen neuvoston ohjeistukseen vetoamalla siihen, ettei ole nähnyt sitä.

Sanavapaus-postimerkkisarja pitäisi julkaista

Postin verkkosivuilla kirjoitettiin tammikuussa 2016 seuraavasti:

”Posti on suunnitellut julkaisevansa toukokuussa postimerkkiarkin, jonka teemana on sananvapaus, tärkeä demokratian peruspilari ja tärkeä arvo Suomessa…Postimerkkiarkissa on viisi sananvapauteen liittyvää teemaa, jotka ovat eläinten oikeudet, tuloerot, kulttuuriarvot, maahanmuutto ja energiamuodot. Aiheet ovat suomalaisia puhuttavia, ajankohtaisia aiheita…”

Kuudennen polven mamu

Puolalainen Laurentius tuli Maahanmuuttajana Suomeen, venäläisille isännille hommiin Karjalan rautaruukille. Hän puhui äidinkielenään puolaa. Tämä Maahanmuuttajan kieli kuitenkin jäi pois jo seuraavassa sukupolvessa, sillä hänen poikansa Peterin tytär muisteli kotonaan puhutun ”vain” ruotsia, venäjää ja saksaa. Suomen kielen tämä Maahanmuuttajan tyttärentytär, iso-iso-tätini Natalia, oppi vasta mentyään naimisiin suomalaisen miehen kanssa.

Maahanmuuttajan jälkeen seuraavat sukupolvet naivat itsensä vanhoihin hämäläisiin, karjalaisiin ja uusmaalaisiin sukuihin.

Suomea ei saa islamisoida! Maassa maan tavalla.

Suomalaiset ovat rakentaneet tätä maata ja sen kulttuuria jo satojen vuosien ajan. Sellaiseksi, jonka meidän sukupolvemme ja aikaisemmat sukupolvet ovat meille hyväksi kokeneet.

Nyt muut tulevat ja sanovat, että "väärin rakennettu". Sitä en voi hyväksyä.

Esimerkkinä olkoon Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar. Suomen Kuvalehdessä hän sanoo meille suomalaisille, että "virret eivät kuulu suomalaiseen kulttuuriin".

Halal hiipii S-ketjun lihatiskeihin

Suuren maahanmuuttajavyöryn myötä meille kotiutuvat myös Suomen yhteiskuntaan kuulumattomat lieveilmiöt. Kuten muslimien tapa aiheuttaa eläimille tuskaa uskontonsa varjolla. Halal-teurastus on puhdasta barbariaa. Siitä huolimatta S-ryhmä vaivihkaa alkaa myymään tätä rituaaliteurastettua lihaa kaupoissaan.

Yksi syy lisää boikotoida S-kauppoja. Ja luulisi, että Oikeutta Eläimille-järjestöjä ja vastaavia kiinnostaisi tässä tapauksessa myös eläinten raaka kohtelu. Kamerat vain pyörimään. Vai ajaako poliittinen korrektius tässä tapauksessa kaiken edelle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä